합기도

 

Wie zijn wij?

De Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association ontstond in december 2000 na een voorafgaand, diepgaand gesprek van voorzitter Rony Dassen met dojunim Ji Han-Jae.

Voorzitter - President van de BDSMHA, Rony Dassen, 9° Dan, begon reeds op 18-jarige leeftijd met gevechtssport en koos uiteindelijk voor (Sin Moo) Hapkido omdat hij hierin het grootste aantal efficiente technieken terugvond.

Hij geeft leiding aan het dagelijks bestuur en verzorgt de public relations.

Hij is gemachtigd en verantwoordelijk om in de Benelux, in naam van Doju nim Ji Han-Jae, DAN-examens af te nemen die recht geven op het verkrijgen van een offcieel DAN-certificaat van de World Sin Moo Hapkido Association.

 

Rony Dassen
Steven Dassen

Hij wordt bijgestaan door zijn zoon, Steven Dassen, 6° Dan Sin Moo Hapkido en
2° Dan Taekwondo, die op 5-jarige leeftijd met Taekwondo begon maar al snel gebeten werd door de Hapkido-microbe.

Steven zetelt eveneens in het dagelijks bestuur, is verantwoordelijke voor Nederland en geeft vrijwel dagelijks
trainingen. Bovendien geeft hij ook regelmatig stages.

Het doel van de Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association Vzw is het behoud van de originele Sin Moo Hapkido-technieken zoals aangeleerd door dojunim Ji Han-Jae en de verspreiding van Hapkido in België, Nederland en Luxemburg.
Hiervoor heeft de Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association zich dan ook verbonden aan de "The World Sin Moo Hapkido Association" onder de bekwame leiding van stichter - Dojunim Ji Han-Jae, 10de Dan. (zie the recognition certificate)

De Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association engageert zich ertoe zijn leden een levenswijze aan te leren die gebaseerd is op de traditionele Hapkidofilosofie en -trainingsmethodes.
Zij worden hiervoor bijgestaan door verschillende leraars/instructeurs in de diverse clubs.
Elke meester (instructeur) van de Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association is zeer toegewijd aan het doel zijn leerlingen tot op het hoogst mogelijke niveau te onderrichten, zich daarbij baserend op alle Hapkido- en morele waarden. Zij staan daardoor open voor eenieder die zijn innerlijke kracht, uithouding - en doorzettingsvermogen wil versterken en verhogen door het aan-wenden van de traditionele Hapkidostandaard.

 

Ons bestuur bestaat verder uit:

Peter Dupont - Penningmeester

Julien Jaspers - Bestuurslid

Wesley Patteet - Bestuurslid

Pieter Kamoen - Bestuurslid

Andy Stouten - Bestuurslid

 

Waar vindt u ons?

Adres:
Secretariaat
Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association en Hapkido Chung Do Rekem:
Schoolstraat 29
3621 Rekem
Tel. +32 (0)89 72 12 28
info@sinmoohapkido.be

Adres dojang:
Onze trainingszaal bevindt zich op onderstaand adres:
Populierenlaan 46 (ingang via zijgevel)
3621 Rekem
België