합기도

 

Hapkido Chung Do Rekem - Korean Martial Arts Center

Wij geven instructielessen en trainingen in Hapkido.
Gelegen in Rekem (Lanaken - België) levert Hapkido Chung Do Kwan Rekem/Korean Martial Arts Center kampioenen in de zelfverdedigingskunst.

Onder leiding van Rony Dassen (Hoofd Instructor, 9° Dan Sin Moo Hapkido), Steven Dassen (Master Instructor, 6e Dan Sin Moo Hapkido,
 2° Dan Taekwondo) en een staf van deskundige instructeurs met inbegrip van Marleen Willems, secretariaat en webmaster,
bieden we een aantal programma's aan voor de algemene fysieke fitheid, training in Hapkido en Korean Martial Arts training.

 

Martial Arts voor het hele gezin!

Ons programma is bedoeld om ouders en kinderen aan te moedigen dezelfde sport te beoefenen. Het kind, zowel als de volwassene, kunnen de voordelen van een Koreaanse Martial Arts-opleiding genieten in hun eigen tempo.

Waar de meeste sportscholen zich uitsluitend richten op de fysieke aspecten van de vechtsport, richten wij ons op het opbouwen van een sterk karakter, de ontwikkeling van elke leerling in zijn fysieke en zelfverdedigingsvaardigheden en dit door middel van ons Leadership programma waarbij de geselecteerde leden via meerjarige vorming opgeleid worden tot volwaardige lesgevers (instructors).
Leden die zich hiervoor interesseren spreken daarvoor best een van de hoofdinstructors aan. Onze technische commissie zal zich buigen over elke aanvraag.

 

Hapkido - the Ultimate Self-Defense Art!

Voor zij die op zoek zijn naar een self-defense systeem voor de wereld van vandaag, heeft Hapkido precies wat je zoekt.

Ontwikkeld en ontworpen door DoJu Nim Ji Han-Jae heeft dit systeem de meest uitgebreide middelen voor zelfverdediging ter beschikking.
Hapkido Chung Do Kwan Rekem/Korean Martial Arts Center dient als hoofdkwartier voor de Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association.

 

Onze visie

Ons doel is eenvoudig. Wij streven ernaar om de kwalitatief hoogstaandste opleiding van het land te bieden wat betreft zelfverdediging, lichamelijke conditie en karakterontwikkeling.
Onze ultieme wens is om het goede voorbeeld te geven aan elk van onze studenten, docenten, blackbelts en medewerkers om zich te ontwikkelen
tot de beste leden van de samenleving.
Krijgskunst is er niet alleen om jezelf te verdedigen. Het dient ook gebruikt te worden als middel om onze persoonlijkheid te verbeteren en de kans te bieden mee te werken aan het verbeteren van onze samenleving.
Hapkido Chung Do Kwan Rekem/Korean Martial Arts Center reikt al bijna twee decennia een manier/middel aan om onze kinderen te leren omgaan
met het nemen van beslissingen en samenlevingsnormen, volwassenen leren hun leven op positieve manier te beïnvloeden.

 

Ons engagement

We zijn momenteel lid van Belgian-Dutch Sin Moo Hapkido Association en de World Sin Moo Hapkido Association van DoJu Nim Ji Han-Jae.
Sinds 1 juli 2010 zijn we ook aangesloten bij de World Kido Federation/Hanminjok Hapkido Association onder leiding van GM In Sun Seo.
De World Kido Federation/Hanminjok Hapkido Association is een officieel door de Koreaanse overheid erkende organisatie.
Wij zijn van mening dat de enige manier om kwaliteitstrainingen aan onze studenten aan te kunnen bieden, kan door onszelf verder te bekwamen
en te trainen. Vandaar onze keuze ons aan te sluiten bij de World Kido Federation / Hanminjok Hapkido Association.

Door het regelmatig volgen van internationale seminaries en privétrainingen in verschillende soorten Hapkido-programma's breiden we onze kennis
uit en kunnen we deze doorgeven aan onze studenten.

Onze eigen ervaring tijdens onze eigen opleiding in gedachte houdend, hebben wij besloten om onze studenten te trainen met het beste van alles
wat we geleerd hebben en blijven leren.

Ons doel is onze kennis voortdurend te verbeteren en te ontwikkelen zodat onze studenten steeds verder kunnen gaan met hun persoonlijke training.

Je kan het hele jaar door aansluiten!

Opgelet!  
Geen of beperkte trainingen in juli.
Geen trainingen KabouterHapkido of Hapkido voor Kinderen tijdens de schoolvakanties!
In geval van twijfel: controleer onze website of contacteer ons.

 

Contacteer ons!

Wij nodigen je uit om onze trainingszaal te bezoeken. Deze is gelegen aan de Populierenlaan 46, 3621 Rekem (ingang via zijgevel ).
Na kennismaking met onze lessen kan je je inschrijven voor een van onze openstaande programma's zoals Sparring & Contact, Wapentechnieken, Kabouter Hapkido, Kinder Hapkido, Jeugd en Volwassenen Hapkido, Meditatie & Stretching of ons Full Instructor programma.
Het programmaschema vindt u verder op deze website.
U kunt ons ook bereiken via e-mail: info@sinmoohapkido.be of ons bellen op telefonisch op het nummer+32 (0)89 72 12 28

 

Hapkido

 

Ons bestuur bestaat uit:

Rony Dassen - Voorzitter
Steven Dassen - Ondervoorzitter
Marleen Willems - Secretariaat
Peter Dupont - Penningmeester
Julien Jaspers - Bestuurslid
Wesley Patteet - Bestuurslid
Pieter Kamoen - Bestuurslid
Andy Stouten - Bestuurslid